Saints Row 2

Saints Row 2 1.0.6

Harde actie op je Java-toestel

VOOR

  • Vermakelijk en uitdagend
  • Fijne besturing
  • Lijkt op GTA San Andreas

TEGEN

  • Redelijk gewelddadig

Uitmuntend
8

In Saints Row 2 kruip je in de huid van een schurk die vlucht voor politie en ander tuig. Jawel, Saints Row 2 toont een gelijkenis met GTA San Andreas. Je krijgt verschillende missies voorgeschoteld in dit politiek incorrecte spel voor Java-telefoons.

Het is niet makkelijk leven in een stad gedomineerd door bendes; je moet je eigen overlevingsstrategie vinden en daarom heb jij besloten om je aan te sluiten bij een gang. Voordat het zover is moet je jezelf echter wel bewijzen in een aantal missies. De opdrachten in Saints Row 2 zijn goed uitgewerkt: beroof mensen, jat auto's en zit de politie dwars. Tevens zijn de graphics van Saints Row 2 lang niet slecht voor een Java-spel.

Ook al ben je niet zo van de harde actie, toch is Saints Row 2 nog steeds geschikt voor jou. Wanneer je namelijk rustig rijdt en je aan de regels houdt, dan valt niemand je lastig. Dit is trouwens ook erg handig wanneer je je in vijandig gebied begeeft.

Sainst Row 2 is een puike game voor je Java-toestel. Het zit boordevol actie en speelt gewoon lekker. Alle fans van GTA San Andreas zullen ook flink uit hun dak gaan met dit vermakelijke spel.

Meeste downloads Actiespellen voor Java

Meer
Saints Row 2

Download

Saints Row 2 1.0.6

Beoordelingen about Saints Row 2